ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Μπλόκο από το Twitter στο «διευθυντήριο» της εγκληματικής οργάνωσης

«Μαύρο» έριξε το βράδυ της Παρασκευής το Twitter στους λογαριασμούς των καταδικασθέντων πρώην βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής, λίγα 24ωρα πριν από την ανακοίνωση των ποινών για το «διευθυντήριο» της εγκληματικής οργάνωσης.
Συγκεκριμένα, σε αναστολή τέθηκε ο λογαριασμός του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης της.. Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, του πρώην βουλευτή Ηλία Παναγιώταρου και των πρώην βουλευτών Αρτέμη Ματθαιόπουλου και Χρήστου Παππά.
Έτσι, οι μόνοι για την ώρα εκ των καταδικασθέντων για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής που παραμένουν με ενεργούς λογαριασμούς στο Twitter είναι οι Ηλίας Κασιδιάρης, Γιάννης Λαγός και Γιώργος Γερμενής.
Επίσης, το Twitter κατέβασε και τον λογαριασμό της συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου και πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ελένης Ζαρούλια.
Το Twitter «έριξε» τους λογαριασμούς επειδή παραβιάζουν τους κανόνες λειτουργίας της πλατφόρμας. «Τo Τwitter θέτει σε αναστολή λογαριασμούς που παραβιάζουν τους κανόνες του Twitter» αναφέρεται αν επισκεφτεί κανείς τους εν λόγω λογαριασμούς.

- από το newpost