ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

O Zούλας, η Σβίγκου κι ο Ταλαμάγκας

Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί. Κι από ότι δείχνουν τα πράγματα ο Κυριάκος θα μας ταράξει στην αντικειμενική ενημέρωση με μια... ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ ΕΡΤ.
Πρόεδρος τοποθετείται ο Κωνσταντίνος Ζούλας. Καλός δημοσιογράφος, αλλά ως διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρώην αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και νυν..
πρωθυπουργού, ποια εχέγγυα αντικειμενικότητας έχει? Ήταν σαν να έβαζε ο ΣΥΡΙΖΑ στην θέση αυτή την Ράνια Σβίγκου.
Και δεν ξεχνάμε, πως -πέρα από την περίπτωση της κυρίας Ακριβοπούλου, που προέτασσε εξωφθαλμα την κομματική της προτίμηση- ο άνθρωπος που ανέλαβε την δημοσιογραφική ευθύνη και την παραγωγή ειδήσεων ήταν ο Βασίλης Ταλαμάγκας.
Ενας δημοσιογράφος από την ελευθερη αγορά, δοκιμασμένος για χρόνια στην ενημέρωση (έντυπη και ηλεκτρονική) με θητεία στην ΕΡΤ και, κυρίως, χωρίς κομματικό χρωματισμό.
Αλλά, πέραν του κ. Ζούλα, την "δόξα" Ακριβοπουλου, από την άλλη πλευρά του λόφου, φαίνεται, πως, πολλοί ζηλωσαν -και είναι έτοιμοι να εφορμήσουν στην ΕΡΤ με εκπομπές. Δημοσιογράφοι, που από τις εκπομπές, που είχαν κυρίως σε μικρά κανάλια, είχαν σαφή προσανατολισμό και τοποθέτηση υπέρ της ΝΔ.
Τα "δικά μας τα παιδιά" σε λίγο θα αλωνίζουν (και) στην ΕΡΤ...
- σχόλιο από το NONEWS