ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

7 τύποι «δημοσιογράφων» που βλάπτουν το Θέατρο

Όλοι τους κυκλοφορούν ελεύθεροι και εκθέτουν, όχι τόσο τον εαυτό τους, αλλά και τους ίδιους τους καλλιτέχνες, οι οποίοι πολύ συχνά, κυρίως λόγω ανασφάλειας αρέσκονται να έχουν μια αυλή, για να τους κολακεύει και να τους προστατεύει-από τι με ρωτήσετε, ζουν στο Χόλιγουντ.
Κάποιοι γίνονται βδέλλες, σε κάθε πρεμιέρα, φωτογραφίζονται σαν να είναι δεκαπεντάχρονες Ρουβίτσες,.. έχοντας απολέσει τον πρωταρχικό στόχο της αποστολής τους.
Η δημοσιογραφία έχει -ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε- σκοπό την αδιάβλητη ενημέρωση του κοινού,αλλά κατά τη γνώμη μου, μιας και μιλάμε για καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, και την εκπαίδευσή του. Ο συντάκτης ενός καλλιτεχνικού περιοδικού, ιστοσελίδας ή εκπομπής θα έπρεπε να ένιωθε περήφανος ανακαλύπτοντας και συστήνοντας στο κοινό μια νέα και ταλαντούχα ομάδα για παράδειγμα και όχι εκβιάζοντας να μάθει μια πληροφορία ή ακόμα χειρότερα όταν πληρώνεται κάτω από το τραπέζι…Ναι, υπάρχουν και την εποχή της κρίσης αυτά!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο της Γιώτας Δημητριάδη στο Τέχνες-Plus ΕΔΩ