ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

Εντάλματα σύλληψης για Μαρινάκη και Καμμένο

Η Εισαγγελία Σύρου εξέδωσε εντάλματα σύλληψης κατά του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και του Πάνου Καμμένου, έπειτα από το επεισοδιακό βράδυ της Πέμπτης στο λιμάνι του Αδάμαντα της Μήλου και τη μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του εφοπλιστή η σύζυγος του Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη, αλλά και όπως φαίνεται, και ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά του πρώην..
υπουργού Εθνικής Άμυνας. (δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση των ΑΝΕΛ)
Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται το περιβάλλον Καμμένου, ο Μαρινάκης και μεγάλος αριθμός μπράβων του πέταξαν γιαούρτια κατά του σκάφους του αρχηγού των ΑΝΕΛ, στο λιμάνι του Αδάμαντα. Επίσης σύμφωνα πάλι με το περιβάλλον Καμμένου, όταν η σύζυγός του βγήκε στο λιμάνι διαμαρτυρόμενη, ένας μπράβος βιαιοπράγησε εναντίον της αποσπώντας της το κινητό τηλέφωνο και προκαλώντας της εκτεταμένους μώλωπες στον αριστερό της βραχίονα.
- πηγή: zougla (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)
*Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το τι ακριβώς έχει συμβεί, καθώς οι δύο πλευρές παρουσιάζουν μια διαφορετική εικόνα των όσων διαδραματίστηκαν.