ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

Ραδιονοσταλγία

Απρόσμενες τραγουδιστικές συναντήσεις, σπάνιες ηχογραφήσεις οι περισσότερες από τις οποίες δεν είδαν ποτέ το φως της δισκογραφίας, τραγούδια γνωστά, αλλά και κάποια που γράφτηκαν έπειτα από δική του παραγγελία, καθώς και ιστορίες που συνόδευαν όλα τα παραπάνω, θυμήθηκε ο Γιώργος Παπαστεφάνου πριν από λίγα χρόνια σε τρεις εκπομπές της ραδιοφωνικής σειράς.. «Ραδιονοσταλγία». Το υλικό προερχόταν από το αρχείο του και από τις μουσικές εκπομπές που παρουσίαζε στην τηλεόραση της ΕΡΤ από τη δεκαετία του ’70 μέχρι και τη δεκαετία του ’90: «Μουσική βραδιά», «Οι παλιοί μας φίλοι», «Διαδρομές», «Οι φίλοι μου».
Αυτές οι τρεις ραδιοφωνικές εκπομπές από τη σειρά «Ραδιονοσταλγία» θα μεταδοθούν σε επανάληψη τη Δευτέρα 19, την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019, στις 3 το μεσημέρι, στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Συντονιστείτε στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 και 102,9.