ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019

Ποιοι δημοσιογράφοι κλείνουν στην ΕΡΤ του Ζούλα

Μεταγραφές από Mega και Action 24

Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων που θα τρέξουν την ΕΡΤ, αρχίζει το… κυνήγι των δημοσιογράφων που θα στελεχώσουν το νέο κανάλι.
Και λέμε νέο κανάλι γιατί στις προθέσεις Ζούλα και Γαμπρίτσου είναι η ριζική αλλαγή του προγράμματος της δημόσιας τηλεόρασης. Πρώτο μέλημα..
της κυβέρνησης αλλά και του νέου προέδρου της ΕΡΤ είναι να βρεθούν τα πρόσωπα που θα τρέξουν τις πολιτικές εκπομπές του σταθμού.
Αναζητούνται, λέει, πρόσωπα με κύρος που θα αναβαθμίσουν την ΕΡΤ και δεν θα είναι χρωματισμένα πολιτικά. Μια σκέψη που υπάρχει μεταξύ των ιθυνόντων του καναλιού είναι να στραφεί η ΕΡΤ στους δημοσιογράφους του Mega που δεν έχουν κλείσει ακόμα σε κάποιο κανάλι.
Ακούστηκε το όνομα της Όλγας Τρέμη, αλλά και άλλων τριών τουλάχιστον δημοσιογράφων του Μεγάλου Καναλιού που δεν έχουν κλείσει (ακόμα) με κάποιο άλλο κανάλι.
Το όνομα του Νίκου Ευαγγελάτου ακούγεται πολύ δυνατά επίσης, αλλά και πρόσωπα από το Action 24, ένα κανάλι με πολλές και μεγάλες συμπάθειες στο Μαξίμου.
Πολλοί μιλούν για σίγουρη πρόταση στον Γιώργο Κουβαρά από το Action 24, ο οποίος πληροί όλες τις προδιαγραφές που θέτει η νέα ηγεσία! Και έπεται megaλη συνέχεια…
πηγή: dailymedia