ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Η ρεβάνς Ολυμπιακός - Μπασακσεχίρ στα κανάλια Novasports

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στα Play Offs του UEFA Champions League θα κριθεί αποκλειστικά στο γήπεδο των... καναλιών Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 13 Αυγούστου στις 21:30, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports2HD τον επαναληπτικό αγώνα Ολυμπιακός – Μπασακσεχίρ για τον 3ο προκριματικό γύρο.. του UEFA Champions League.
Οι «ερυθρόλευκοι» του Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη με 1-0 στον πρώτο αγώνα και με τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους, θα επιδιώξουν να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου. Οι φίλαθλοι θα μπουν στο κλίμα του αγώνα από τις 20:30 με το Pre Game σε παρουσίαση του Γιώργου Λιώρη με εκλεκτούς καλεσμένους ενώ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει το Post Game με τον Γιώργο Λιώρη με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.
Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Ηλία Βλάχος και στο ρεπορτάζ οι Βασίλης Κωνσταντόπουλος και Γιαννίκος Δούσκας. Ο αγώνας θα προβληθεί επίσης από την υπηρεσία Nova GO καθώς και ηχητικά από το Novasports.gr.