ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Υπερδιπλασίασε την κυκλοφορία της η «Νέα Σελίδα»

Πόσα φύλλα πουλάει η εφημερίδα

"Τις τελευταίες εβδομάδες η εφημερίδα υπερδιπλασίασε τους αναγνώστες της. Η διεύθυνση και οι συνεργάτες της «Νέας Σελίδας» ευχαριστούν το αναγνωστικό κοινό και υπόσχονται πάντα με την προσφορά ενός σημαντικού βιβλίου να συνεχίσουν τον δύσκολο αγώνα της έγκυρης ενημέρωσης".
Tα παραπάνω αναφέρονται σε..
σημείωμα στην ηλεκτρονική έκδοση της κυριακάτικης εφημερίδας ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ. Το θέμα όμως είναι πως στο κειμενάκι δεν αναφέρεται πόσα φύλλα πουλούσε η εφημερίδα και πόσα πουλάει τώρα.
Θυμίζουμε πως από τα τέλη Ιουνίου η ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ αντί της Κυριακής κυκλοφορεί κάθε Σάββατο.
Οι ιθύνοντες προχώρησαν σε αυτή την κίνηση ευελπιστώντας σε κυκλοφοριακή ανάκαμψη αφού η εφημερίδα θα μένει στα σημεία πωλήσεων για δύο ημέρες.
 Η «Νέα Σελίδα» του Ηλία Λιβάνη όπως και άλλες εφημερίδες δεν δημοσιοποιούν τις κυκλοφορίες τους κι έχουν αποσυρθεί από τις μετρήσεις του πρακτορείου Άργος.
UPD
Aπό τον αναγνώστη Μ.Ι. λάβαμε ενημέρωση στην οποία αναφέρεται:
1) Η ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ από την προηγούμενη Κυριακή κυκλοφορεί ξανά στα περίπτερα ως κυριακάτικο φύλλο. Το είδα το Σάββατο που δεν υπήρχε στα περίπτερα. Πλέον βγαίνει και πάλι μονο τις Κυριακές.
2) Υπήρχε ένα άρθρο στο διαδίκτυο που έλεγε ότι η ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ πουλάει 2.500 φύλλα. Ήταν την περίοδο που είχαν σταματήσει να δίνουν βιβλία. Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά αν είναι σωστά τώρα που επανέφερε την προσφορά βιβλίων (και σύμφωνα με την ανακοίνωση διπλασίασε την
κυκλοφορία) μπορεί να αγγίζει τα 5.000 ανά Κυριακή.