ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Η Κάτια Mακρή στο ραδιόφωνο του Αlpha

Ο Νίκος Μουτσινάς, που την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν τα πήγε πολύ καλά στο Open, εντάσσεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ. Από τον Σεπτέμβριο  ο παρουσιαστής, μαζί με τη Ματίνα Νικολάου αλλά και το μουσικό συγκρότημα Alcatrash, κάθε μέρα θα μας λένε «Καλό Μεσημεράκι».
 ****
Στα ερτζιανά επιστρέφει η Κάτια Μακρή από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου. Η πολιτική..
συντάκτρια του δελτίου ειδήσεων του STAR, όπως γράφει το enimerosi24, καθημερινά από τις 12:00 το μεσημέρι εως τη 1:00, μέσα από τη συχνότητα του Alpha 98.9 FM θα δίνει το πολιτικό στίγμα της ημέρας και θα συζητά με τους πρωταγωνιστές της πολιτικής και της επικαιρότητας.
***
Ο Μάνος Τσιλιμίδης με τη Ραδιοβάρκα του, από τις 9 Σεπτεμβρίου επιστρέφει καθημερινά στους 90,1 από τις δώδεκα τα μεσάνυχτα ως τις πέντε το πρωί, Δευτέρα έως και Παρασκευή .«Ο Άγρυπνος» η επιτυχημένη ραδιοφωνική εκπομπή που μετράει πάνω από εικοσιπέντε χρόνια παρουσίας στα ερτζιανά, έρχεται στα Παραπολιτικά 90,1 fm να συντροφεύσει το κοινό σε μια ζώνη που ο Μάνος Τσιλιμίδης καθιέρωσε.
***
H «Ραδιοτηλεόραση» υποδέχεται τη νέα σεζόν ανανεωμένη, με πλούσια θεματολογία, και αφιέρωμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2019, το οποίο θα απολαύσουν οι φίλαθλοι τηλεθεατές αποκλειστικά στην ΕΡΤ. Στο νέο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται αναλυτικά για το πρόγραμμα των αγώνων που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του Μουντομπάσκετ, τηλεοπτικά από την ΕΡΤ Sports, την ΕΡΤ2 και την ΕΡΤ3, ραδιοφωνικά από την ΕΡΑσπορ και διαδικτυακά απ’ όλα τα ψηφιακά μέσα της ΕΡΤ.