ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

«Δεν μπορεί να μιλάει έτσι για έναν βραβευμένο δημοσιογράφο»

Τι λέει ο Δ. Μαρκόπουλος για το φραστικό επεισόδιο με τον Π. Σκουρλέτη

Αγωγή στον πρώην υπουργό Πάνο Σκουρλέτη προτίθεται να κάνει ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος με αφορμή το χτεσινό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε μεταξύ τους στη Βουλή κατά τη.. συνεδρίαση για το φλέγον ζήτημα..
της ΔΕΗ, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορεί τον Δ. Μαρκόπουλο ότι εκτελεί συμβόλαια (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).
Οπως εξήγησε ο Δ. Μαρκόπουλος χτες ζήτησε από τον υπουργό Ενέργειας Κ. Χατζηδάκη να μάθει αν θα υπάρξει έλεγχος για τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης της ΔΕΗ. «Ρώτησα αν θα υπάρξει διερεύνηση του πώς έφτασε η ΔΕΗ εκεί» τόνισε ενώ διερωτήθηκε: «Ο κ. Σκουρλέτης μίλησε ποτέ για την πορεία της ΔΕΗ, είπε ότι δεν πάει καλά, ο κ. Σταθάκης εξέφρασε αγωνία; Χθες ο κ. Σκουρλέτης αποφάσισε να πει ότι εκτελώ συμβόλαια όπως είπε έκανα και ως δημοσιογράφος. Εχω ενημερώσει δικηγόρο, ο κ. Σκουρλέτης θα πρέπει να πάει στη Δικαιοσύνη να αποδείξει τι συμβόλαια εκτελούσα».
Και συνέχισε: «Εχει θέμα διαχείρισης στα νεύρα του και νομίζει ότι μπορεί να λέει ό,τι θέλει χωρίς κόστος. Θα εχει τον χρόνο να σκεφτεί αν θα μου ζητήσει συγγνώμη για αυτά που είπε και προφανώς δεν έχει στοιχεία. Δεν καταλαβαίνω τα νεύρα του, δεν μπορεί να μιλάει έτσι για έναν βραβευμένο δημοσιογράφο. Εγω δεν είμαι εύκολος ανθρωπος να με προσβάλλει ο καθε Σκουρλέτης. Ας μας φέρει το βιογραφικό του να δούμε την καριέρα του. Κάποια στιγμή οι πολίτες πρέπει να ξέρουν ποιοι τους διοίκησαν. Ποια ήταν η δουλειά του πριν μπει στην πολιτική», κατέληξε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος.
- πηγή: newpost