ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Νέες ενημερωτικές εκπομπές στην ΕΡΤ3

Η νέα τηλεοπτική χρονιά αρχίζει με θετικό πρόσημο στην ΕΡΤ3 με την ενημερωτική εκπομπή «Συν» με τη δημοσιογράφο Σύνθια Σάπικα (ήταν και υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ), από τη Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019, καθημερινά από τις 16.30 έως τις 18.00. «Συν» στην επικαιρότητα, «συν» στη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο, πάντα με τη συνέπεια της ΕΡΤ3. «Συν», φιλοδοξώντας να.. γίνει η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια, θα κρατά συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό, κάθε απόγευμα από Δευτέρα έως και Παρασκευή.
Επίσης πρεμιέρα κάνει τη Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019, η νέα καθημερινή εκπομπή «Κάθε Μέρα Ελλάδα» της ΕΡΤ3, με τη Χριστίνα Συμεωνίδου και τη Θάλεια Ζαγναφέρη.  Από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, η εκπομπή μεταφέρει τον παλμό της ειδησεογραφίας και των θεμάτων που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες από κάθε γωνιά της Ελλάδας με απευθείας συνδέσεις, ανταποκρίσεις και συνεντεύξεις από την ελληνική περιφέρεια και τα μεγάλα αστικά κέντρα.