ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Ποια πρόσωπα αναλαμβάνουν θέσεις κλειδιά στην ΕΡΤ

Διαψεύδονται τα περί Καλημέρη, συζητάει με άλλον σταθμό

Διαψεύδεται η φήμη που κυκλοφόρησε και ήθελε τον Τζώνη Καλημέρη να έχει δεχτεί πρόταση προκειμένου να αναλάβει τη Διεύθυνση Προγράμματος στην ΕΡΤ.
Δεν υπάρχει καμία επαφή με την ΕΡΤ, αλλά o Kαλημέρης βρίσκεται..
σε προχωρημένες συζητήσεις με άλλον σταθμό και, όπως όλα δείχνουν, το αν θα επισημοποιηθεί η συνεργασία είναι κάτι που θα οριστικοποιηθεί το επόμενο δεκαήμερο.
Στην ΕΡΤ οι όποιες αλλαγές σε θέσεις κλειδιά δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί και εκτός από τον Κωνσταντίνο Ζούλα, ο οποίος αναλαμβάνει πρόεδρος στη δημόσια τηλεόραση, και τον Γιώργο Γαμπρίτσο διευθύνων σύμβουλος, τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί. Την περασμένη εβδομάδα πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ήθελαν τον Γιάννη Τρουπή και τον Φώτη Καφαράκη να αναλαμβάνουν τα ηνία της Ενημέρωσης, με τον δεύτερο να αναλαμβάνει διευθυντής Ειδήσεων ενώ, σύμφωνα με το tinamess.blog, ο Αντώνης Φουρλής δέχθηκε πρόταση να αναλάβει την πρωινή ενημερωτική εκπομπή.
Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου και η Κατερίνα Παναγοπούλου ακούγονται ως υποψήφιες παρουσιάστριες δελτίων ειδήσεων. Ομως η δεύτερη έχει πρόβλημα αποδέσμευσης από το Star, καθώς το συμβόλαιό της με τον σταθμό ισχύει ως τα τέλη του 2020. Αναζητείται λοιπόν πλέον κι άλλη εφεδρική λύη σε περίπτωση που το αρχικό σχέδιο ναυαγήσει.
Για το πολιτικό ρεπορτάζ θα γίνει μεταγραφή από τον Αlpha και κάποιες μικρές διορθωτικές κινήσεις. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να γίνουν μεταγραφές από ιδιωτικά κανάλια. Πρόθεση της νέας διοίκησης είναι η αξιοποίηση των δημοσιογράφων που ανήκουν ήδη στο δυναμικό του Ραδιομεγάρου και παρέμειναν αναξιοποίητοι την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
- από ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη στο protothema.gr