ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Κι έτσι η ΕΡΤ ξέμεινε από παρουσιαστή ειδήσεων...

Στο One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη μετακομίζει η Δώρα Αναγνωστοπούλου, η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ τα τελευταία δύο χρόνια.
Είναι γενναία απόφαση για κάποιον να αφήνει τη σιγουριά του Δημοσίου προκειμένου να βγει στον ανταγωνισμό του ιδιωτικού τομέα. Και αποτελεί μία καλή μετεγγραφή η Αναγνωστοπούλου για το One,..
είναι θετική παρουσία, σοβαρή και μετρημένη.
Από την άλλη η ΕΡΤ πρέπει να ψαχτεί τώρα. Εχασε δε και τη Νίκη Λυμπεράκη που πολύ θα την ήθελε (υπέγραψε στο Open)... Να βάλουν την Αντριάνα Παρασκευοπούλου ως κεντρική παρουσιάστρια δύσκολα θα το κάνουν αφού θα θυμίζουν ΝΕΡΙΤ - η Αντριάνα ήταν η πρώτη που βγήκε τότε στο μόρφωμα.
Να βάλουν τον Προκόπη Δούκα ακόμα χειρότερα αφού θα θυμίζουν ακόμα περισσότερο ΝΕΡΙΤ και στα πιο «επαναστατικά» της μάλιστα. Πώς να ξεφύγουν από το παρελθόν τους, δεν μπορούν...
Βέβαια πριν τον Ιανουάριο δεν πρόκειται να δούμε και τίποτε καινούργιο στην ΕΡΤ. Αυτό τον ορίζοντα θέτουν. Νωρίς νωρίς δηλαδή.
Αλλά καλύτερα εδώ που τα λέμε. Αλλωστε έχουμε τον ΣΚΑΪ, τι χρειαζόμαστε και δεύτερο ΣΚΑΪ όπως έχει γίνει η ΕΡΤ πλέον; Ας την αφήσουμε στην ανυπαρξία της.

Δημήτρης Κανελλόπουλος / ΕφΣυν