ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Ραγδαίες εξελίξεις στον «Αθήνα 9,84» - Παραιτήθηκε από γενική διευθύντρια η Νόνη Καραγιάννη

Την παραίτησή της από την διεύθυνση του δημοτικού ραδιοσταθμού «Αθήνα 9,84», υπέβαλε η Νόνη Καραγιάννη, έχοντας πρώτα ενημερώσει για την πρόθεσή της τη δημοτική αρχή του δήμου Αθηναίων. Τη θέση είχε αναλάβει επί δημαρχίας Καμίνη.
Σε ανάρτηση στην προσωπική σελίδα της στο Facebook η Νόνη Καραγιάννη έγραψε:.. «Έπειτα από πέντε χρόνια στη θέση της γενικής διευθύντριας του Αθήνα 9.84, υπέβαλα σήμερα την παραίτηση μου. Για την επιθυμία μου αυτή να ολοκληρώσω και έπειτα από μια 5ετία την θητεία μου, είχα ενημερώσει πριν από τις εκλογές τα μέλη του Δ.Σ της ΔΕΡΑ, την απερχόμενη αλλά και την επερχόμενη δημοτική αρχή. Αισθάνομαι μόνο ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους, που με εμπιστεύτηκαν αυτά τα πέντε χρόνια και μου συμπαραστάθηκαν σε ένα σπουδαίο και ιδιαίτερα τιμητικό για μένα επαγγελματικό βήμα.
Αποτελεί πεποίθηση μου ότι τα πέντε χρόνια αποτελούν ικανό χρόνο για ένα γενικό διευθυντή, να δώσει αυτά που μπορεί να δώσει και να πάρει από την θέση αυτά, που μπορεί να πάρει. Κακά τα ψέμματα ισχύει και εδώ το αμφίδρομο. Η εμπειρία ήταν ανεπανάληπτη. Γιατί αυτά τα πέντε χρόνια στη διεύθυνση ενός δημόσιου ΜΜΕ έμαθα όσα ενδεχομένως δεν ήξερα μια 25ετία στη δημοσιογραφία. Νομίζω ότι έγινα καλύτερη δημοσιογράφος. Αυτή η καθημερινή ανάγκη “επικοινωνίας” με το Δημόσιο και τις υπηρεσίες του και η αγωνία να “ξεκλειδώσουν” διαδικασίες όχι όμως με ρυθμούς δημοσίου, εν τέλει επαναπροσδιορίζει και τον τρόπο, με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα. Την οπτική και την αντίληψη σου.
Στο τέλος αυτού του κύκλου νομίζω ότι δεν θα ξανασηκώσω το δάχτυλο, ως δημοσιογράφος (το έχουμε αυτό το κουσούρι στη δουλειά μας) σε εκείνους που ασκούν διοίκηση στο Δημόσιο. Ισως γιατί μπορώ πια να καταλάβω καλύτερα τις δυσκολίες. Βαθιά ευγνωμοσύνη και για τους φίλους και τις φίλες εδώ σε αυτή τη γειτονιά του fb. Ήταν πολύτιμες όλες οι παρεμβάσεις, οι παρατηρήσεις, οι συμβουλές τους».
- πηγή: topontiki