ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Δημοσιογράφοι (ξανά) στο στόχαστρο χρυσαυγιτών

Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την «ηλεκτρονική επίθεση» κατά «Ημεροδρόμου» και Μπογιόπουλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την «ηλεκτρονική επίθεση» που δέχθηκαν η ιστοσελίδα «Ημεροδρόμος» και ο  δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος από χάκερς, οι οποίοι, παραμονή πρωτοχρονιάς, ανάρτησαν στην αρχική..
σελίδα του «Ημεροδρόμου» το σήμα της «Χρυσής Αυγής» μαζί με απειλητικά και υβριστικά συνθήματα κατά του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου (δείτε ΕΔΩ).
Επισημαίνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά, που δημοσιογράφοι, βρισκόμενοι στο στόχαστρο των χρυσαυγιτών, δέχονται διαφόρων ειδών επιθέσεις που έχουν ως στόχο τον εκφοβισμό τους και την παρεμπόδιση του έργου τους.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ στηρίζει όλους τους δημοσιογράφους, όπου κι αν εργάζονται, οι οποίοι συνεχίζουν χωρίς φόβο καθημερινά την αποστολή τους. Η ΕΣΗΕΑ δηλώνει, για ακόμη μία φορά, ότι οι Έλληνες δημοσιογράφοι δεν τρομοκρατούνται, δεν απειλούνται, δεν φοβούνται και θα συνεχίσουν να ενημερώνουν τον ελληνικό λαό χωρίς παραλείψεις και αυτολογοκρισία.