ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Φασιστοειδή χάκαραν το site Ημερόδρομος

Στο στόχαστρο χάκερ βρέθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, περίπου δύο ώρες προτού αλλάξει ο χρόνος, το site Ημερόδρομος και ο Νίκος Μπογιόπουλος.
Φασιστοειδή τοποθέτησαν στην αρχική σελίδα του «Ημεροδρόμου» το σήμα της Χρυσής Αυγής, μαζί με απειλές (KALH XRONIA GEMATH SAPOYNIA) και χυδαίες, υβριστικές αναφορές..
κατά του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου. Οι τεχνικοί του «Ημεροδρόμου» «καθάρισαν» την ιστοσελίδα αλλά υπήρξε και δεύτερη διαδοχική επίθεση τους με «εμπλουτισμένο» λεξιλόγιο. Με απόφαση των διαχειριστών η ιστοσελίδα «κατέβηκε» για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες... καθαρισμού ενώ αναρτήθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Καλή χρονιά!
Η ιστοσελίδα του ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΥ έχει δεχθεί επίθεση από ναζί. Αυτή τη στιγμή δεν είναι ενεργή. Πρώτα απ’ όλα τους ευχαριστούμε. Η προτίμηση τους μας τιμά και δείχνει πόσο τους ενοχλούμε. Ας ανησυχούν. Ο ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ θα επανέλθει σύντομα. Kαι θα κάνει αυτό που ξέρει: Θα τους τσακίζει και θα τους αποκαλύπτει, όλο το χρόνο και κάθε χρόνο. Το μήνυμα μας να φτάσει παντού. Ευχαριστούμε τους αναγνώστες μας για την ολόπλευρη συμπαράσταση τους
.
Λίγη ώρα μετά ο Νίκος Μπογιόπουλος προχώρησε σε δήλωση – ανάρτηση για τη επίθεση στον «Ημεροδρόμο» και την προσωπική στοχοποίησή του:
"Η επίθεση στον "Ημεροδρόμο" και η προσωπική στοχοποίησή μου από ναζιστόμουτρα αποτελεί πρωτοχρονιάτικο δώρο. Ως μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας και ως δημοσιογράφος υπόσχομαι να φανώ αντάξιος του τίτλου τιμής που μου απένειμαν".
Από το πρωί της Τρίτης 1/1/2019 ο «Ημεροδρόμος» ήταν πάλι στον «αέρα» και στην σελίδα του στο fb αναρτήθηκε το ακόλουθο κείμενο συνοδευόμενο από σχετική φωτογραφία: