ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

To Kύπελλο Αγγλίας στον ΣΚΑΪ

Το FA CUP, ο πιο ιστορικός θεσμός του ποδοσφαίρου, παίζει αποκλειστικά στον ΣΚΑΪ. Με αφετηρία τον τρίτο γύρο αυτό το Σάββατο 5 Ιανουαρίου και τερματισμό στον μεγάλο τελικό, όλες οι μεγάλες αναμετρήσεις του κατ’ εξοχήν θεσμού των εκπλήξεων και των μεγάλων ανατροπών παίζουν στον ΣΚΑΪ.
Τηλεοπτική σέντρα, λοιπόν, το..
Σάββατο στις 16.20 με όλους τους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης στην pre-game εκπομπή. Παρουσιάζουν ο Παναγιώτης Περπερίδης και ο Θέμης Σωτηρόπουλος.
Στις 17.00, σε απευθείας μετάδοση η αναμέτρηση της Τσέλσι με την Νότιγχαμ Φόρεστ για τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης. Περιγράφει ο Μιχάλης Τσώχος.
Μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, σε μαγνητοσκόπηση η πρόκληση της αναγεννημένης από τον Σόλσκιερ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον της Ρέντινγκ. Περιγράφει ο Νίκος Σταματέλος.
Και τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου στις 00.30 η Λίβερπουλ, που φέτος θέλει να τα σαρώσει όλα, κόντρα στην φιλόδοξη Γουλβς. Περιγράφει ο Μιχάλης Τσώχος.