ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Ο Real ζει στον δικό του (χωρο)χρόνο

Το βράδυ 29ης προς 30η Δεκεμβρίου 2018 πληροφορηθήκαμε από ραδιοφώνου ότι «αύριο είναι η πρώτη μέρα του καλοκαιριού» η οποία αρχίζει με συναυλία στο Βεάκειο. Να πάμε! Να φορέσουμε γαντάκια, αγιοβασιλιάτικο σκούφο, αμπέχονο, μπότες και να δούμε από τις κερκίδες του ανοιχτού θεάτρου.. τη νέα δουλειά της Γιώτας Νέγκα που θα τραγουδήσει στα..
υψώματα της Καστέλλας, υπό τις ριπές τού ανέμου του Σαρωνικού, καλωσορίζοντας το θέρος σε μια αυστραλιανού τύπου Πρωτοχρονιά. Μας μίλησε πολλές φορές για το καλοκαίρι που αρχίζει η ποιοτική τραγουδίστρια, που ήταν φιλοξενούμενη στη μουσική εκπομπή της Σαπφούς Ματσιώρη. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε πάλι –για να το εμπεδώσουμε– στην έλευση του καλοκαιριού κατά την αποφώνηση, περί τις 2 μετά τα μεσάνυχτα.
Και αμέσως μετά πήρε το μικρόφωνο ο Δημήτρης Πετρόπουλος για να μας ευχηθεί καλό 2018 (2018, όχι 2019) που θα έχει, είπε, τις αγωνίες του με την περικοπή ή τη μη περικοπή των συντάξεων, ενώ ενδιαφέρθηκε για το πώς τα περάσαμε την Πρωτοχρονιά, αν είμαστε ξενυχτισμένοι, αν παίξαμε χαρτάκι κ.λπ.
- διαβάστε τη συνέχεια στο μπλογκ του harddog EΔΩ