ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Ενάντια στην κλοπή της εθιμικής αργίας

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου - Χάρτου - Ψηφιακών Μέσων Αττικής την Τετάρτη 2/1/19 προχώρησε σε εργατική συγκέντρωση στο Factory Outlet στην Πειραιώς ενάντια στην κλοπή της εθιμικής αργίας. Ένας από τους επόμενους αγωνιστικούς σταθμούς είναι η Κυριακή 20/1/19. Ο Σύλλογος καλεί την ΟΙΥΕ να κηρύξει άμεσα απεργία σε όλο..
τον κλάδο του εμπορίου σε πανελλαδικό επίπεδο (διαβάστε περισσότερα στο μπλογκ agitatoras ΕΔΩ)
***
Στο δυναμικό του Sport 24 Radio 103,3 εντάχθηκε ο δημοσιογράφος Τάσος Νικολογιάννης. «Ο Τάσος Νικολογιάννης από την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου θα είναι ο... τρίτος παίκτης στο "10 το κακό" παρέα φυσικά με τον Παντελή Διαμαντόπουλο και τον Γιάννη Φιλέρη» αναφέρει σχετική ανακοίνωση .
***
Συναρπαστική θα είναι η νέα τηλεοπτική χρονιά στην ΕΡΤ, και η «Ραδιοτηλεόραση» κυκλοφορεί, την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019, με αφιέρωμα στο πλούσιο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης. Στο 51ο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται για τις μεγάλες διεθνείς παραγωγές που εντάσσονται στο πρόγραμμα της ΕΡΤ τον καινούργιο χρόνο, οι οποίες θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές στη μικρή οθόνη.
***
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου υποδέχονται τον φίλο τους Διονύση Τσακνή (πρώην πρόεδρο της ΕΡΤ) στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο σήμερα Παρασκευή 4 και αύριο Σάββατο 5 Ιανουαρίου. Μετά την περιπέτεια της ΕΡΤ ο Δ. Τσακνής θα βρεθεί με τους δύο φίλους του μαζί στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου ως τον πρώτο αγαπημένο επισκέπτη τους για το 2019.