ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Τα πάνω κάτω στα media με τη νέα χρoνιά

Κομβική αναμένεται να είναι η νέα χρονιά για τα ελληνικά -και όχι μόνο- media.  Πέρα από το γεγονός ότι θα είναι προεκλογική - και αυτό από μόνο του έχει τη σημασία του - θα είναι έτος που θα ξεκαθαρίσει την ήρα από το στάρι σε πολλά μαγαζιά. Στην ουσία είναι το πρώτο μεταμνημονιακό έτος και στη διάρκειά του θα αποδειχθεί..
ποιος θα αντέξει και ποιος όχι.
***
Νέους τίτλους φέρνει το 2019
Γνωστά brands – κυρίως περιοδικών – αναμένεται να δούμε στα περίπτερα μαζί με εφημερίδες μέσα στη νέα χρονιά. Το «πείραμα» σε γενικές γραμμές έχει πετύχει για τους περισσότερους εκδότες και ως εκ τούτου άνοιξε και σε άλλους η όρεξη. Το θέμα και το μεγάλο «στοίχημα» είναι να υπάρξει η ίδια ποιότητα στην ύλη και κατ’ επέκτασιν η λαχτάρα των αναγνωστών για να τα διαβάσουν...
***
Πεδίον δόξης λαμπρόν οι... κάρτες
Προεκλογική χρονιά η φετινή και οι πολιτικοί έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν και μέσα από τις ηλεκτρονικές, χριστουγεννιάτικες κάρτες για τις γιορτές.  Μόνο... φτερά και πούπουλα δεν έβαλαν κάποιοι για να ευχηθούν καλή χρονιά, ενώ υπήρξαν και νέες ‘’είσοδοι’’ στα mail από γνωστούς και μη εξαιρετέους της ευρύτερης πολιτικής σκηνής. Πως φάνηκε ότι η χρονιά είναι προεκλογική... Να θυμίσουμε, όμως, σε όλους αυτούς ότι καλές οι ευχές και τα ωραία σχέδια, αλλά ακόμα καλύτερο το να βλέπεις την ουσία των πραγμάτων.
***
Σε θέση μάχης η νέα «Απογευματινή»
Έκλεισε το ρόστερ των συντακτών, των αρχισυντακτών, το μόνο που μένει είναι να γίνουν οι πρώτες δοκιμές στα κασέ και να οριστεί η ημερομηνία για την κυκλοφορία της νέας «Απογευματινής». Αυτό θα γίνει γνωστό στις αρχές της χρονιάς, καθώς όλο το τιμ της εφημερίδας επιθυμεί… διακαώς να βγει στα περίπτερα όσο νωρίτερα γίνεται.

- από τη στήλη του Σάτυρου στο fmvoice