ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Ηταν ο Τσιτσάνης Αρειανός;

Η εντυπωσιακή πορεία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Ντίνου Κούη στα ελληνικά γήπεδα παρουσιάζεται στο νέο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Θρύλοι των γηπέδων» σε παραγωγή COSMOTE TV, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάνη (Παρασκευή 4/1, 21.00).
Στο πλαίσιο της εκπομπής, ο Ντίνος Κούης κάνει αναδρομή στα πρώτα..
του βήματα στο ποδόσφαιρο και αφηγείται τις στιγμές που έζησε φορώντας τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα, μέχρι την «εκτόξευση» της καριέρας του ως παίκτης του Άρη.
Σήμερα, έχοντας αναλάβει τον ρόλο του εκπαιδευτή, ο ίδιος παραμένει μια αγαπητή και αξιοσέβαστη προσωπικότητα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Στο επεισόδιο συμμετέχει το μουσικό συγκρότημα Gadjo Dilo, διασκευάζοντας τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη, του πιο γνωστού οπαδού του Άρη.
Τα 12 ωριαία επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ είναι αφιερωμένα στους 12 σπουδαίους Έλληνες παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Μίμη Δομάζο, Ηλία Υφαντή, Γιώργο Κούδα, Κώστα Νεστορίδη, Νίκο Σαργκάνη, Τάκη Λουκανίδη, Σταύρο Σαράφη, Βασίλη Χατζηπαναγή, Θωμά Μαύρο, Ντίνο Κούη, Μίμη Παπαϊωάννου και Γιώργο Σιδέρη, και παρουσιάζουν, μέσα από συνεντεύξεις, αφηγήσεις και σπάνιο αρχειακό υλικό, σημαντικές στιγμές της ζωής και της πορείας τους στους συλλόγους που «υπηρέτησαν». Η σειρά προβάλλεται σε επανάληψη κάθε Τετάρτη στις 18.00.