ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

Ενας αιώνας ενημέρωσης από την «Καθημερινή»

Εκατό χρόνια ζωής κλείνει φέτος η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Στα εκατό χρόνια παρουσίας της, με εξαίρεση εκείνα της επταετούς δικτατορίας, η "Καθημερινή" έχει καταγράψει στις σελίδες της όλα τα ιστορικά γεγονότα του Ελληνισμού και τα σημαντικά διεθνή συμβάντα.
***
Στο σημερινό φύλλο της η εφημερίδα "Καθημερινή" για τον έναν αιώνα στο χώρο της..
ενημέρωσης, δημοσιεύει ευχές που έστειλαν άνθρωποι από τον χώρο των γραμμάτων και των τεχνών, αλλά και αναγνώστες. Η Καθημερινή αντεύχεται σε όλους «Καλή χρονιά» και δίνει την υπόσχεση να συνεχίσει «στον ίδιο δρόμο, με την ίδια συνέπεια».
***
Μετά από περίπου 7 χρόνια, η κυριακάτικη εφημερίδα Το ΧΩΝΙ ανέστειλε την λειτουργία της για οικονομικούς λόγους. Το ΧΩΝΙ ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους του, όλους τους εργαζόμενους, όλους τους εξωτερικούς του συνεργάτες και τους αναγνώστες του, που το στήριξαν, παρά το εμφανές γεγονός ότι το προϊόν του δεν ήταν ποτέ ανταγωνιστικό στην αγορά.
***
«Έκλεισε» το ρόστερ των συντακτών, των αρχισυντακτών, και σύμφωνα με το fmvoice, το μόνο που μένει είναι να γίνουν οι πρώτες δοκιμές στα κασέ και να οριστεί η ημερομηνία για την κυκλοφορία της νέας «Απογευματινής». Αυτό θα γίνει γνωστό στις αρχές της χρονιάς, καθώς όλο το τιμ της εφημερίδας επιθυμεί… διακαώς να βγει στα περίπτερα όσο νωρίτερα γίνεται. Το έτος που θα διανύσουμε θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, προεκλογικό γαρ, οπότε θεωρείται καλό και για να πάρουν λίγο τα πάνω τους τα media. Και κυρίως οι εφημερίδες.