ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Χρ. Βερναρδάκης: Φοβισμένος και σε σύγχυση ο Μανιαδάκης

«Φοβισμένος και σε σύγχυση ο κύριος Μανιαδάκης». Αυτό είπε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Θάνο Σιαφάκα και Γιώργο Νερούτσο, ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης με αφορμή την υπόθεση Novartis. Σχετικά με την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας ο Βερναρδάκης ανέφερε πως «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης» και πως «το κόμμα της..
αξιωματικής αντιπολίτευσης βλέπει τις εξελίξεις και στέλνει μηνύματα δημιουργώντας αντισώματα και αντιπερισπασμούς».
Για τη συμφωνία των Πρεσπών εξήγησε ότι επιδίωξη της κυβέρνησης είναι η συμφωνία να κυρωθεί από την ελληνική Βουλή μέσα στο Γενάρη, ενώ σχετικά με το ενδεχόμενο αποχώρησης του κυρίου Καμμένου από την κυβέρνηση και την κυβερνητική πλειοψηφία είπε ότι τα σενάρια είναι δύο: «Ή κυβέρνηση ανοχής ή ανασύνθεση της κυβερνητικής πλειοψηφίας».
Τέλος, για την αύξηση του κατώτατου μισθού ο κύριος Βερναρδάκης διευκρίνισε ότι αυτή θα κινείται κοντά στο 10%, 50 με 60 ευρώ δηλαδή, ενώ η αύξηση με την κατάργηση του υποκατώτατου θα φτάσει ακόμη και το 20%.