ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Η Ελλη Στάη απαντά στις φήμες για ρήξη στις σχέσεις της με το Open

Η Ελλη Στάη, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open, βρίσκεται  το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με πολλές φήμες και δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για ρήξη στις σχέσεις της με το κανάλι. Η ίδια μέσα από μια συνέντευξή της στο περιοδικό People που διανέμεται μαζί με το Εθνος της Κυριακής («ομόσταβλο» του Open)  απαντάει σε όλα τρεις μήνες μετά τη συμφωνία της με το Open. H Στάη..
αφού ξεκαθαρίζει πως οι σχέσεις της με τους ανθρώπους του καναλιού είναι άριστες, τονίζει πως νιώθει δικαιωμένη για την απόφασή της να συνεργαστεί με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Στην ερώτηση αν η συνεργασία της προχωράει όπως προσδοκούσε απαντάει:
«Πιστεύω ότι, όταν κάτι ξεκινάει από την αρχή, απαιτείται τεράστια επιμονή και προσήλωση για να πετύχεις τους αρχικούς στόχους. Είμαι από τους ανθρώπους που κρατούν μικρά καλάθια, τα γεμίζουν και στη συνέχεια παίρνουν τα μεγαλύτερα. Δεν κρατάω τεράστια καλάθια για να τα βλέπω άδεια. Βεβαίως και αισθάνομαι πως η επιλογή μου είναι σωστή, αφού υπάρχουν τα υλικά των καλών συνεργασιών, των υγιών προβληματισμών, της εργατικότητας. Κι εκεί πάνω πρέπει να δουλέψουμε για τους επόμενους μήνες. Οι τρεις μήνες είναι μικρό διάστημα, οπότε χρειάζεται λίγο χρόνος ακόμη μέχρι να κάνουμε τον πρώτο απολογισμό, οπότε θα δούμε τι θα πρέπει να διορθώσουμε και πού θα στοχεύσουμε».  
- ολόκληρο το κείμενο της συνέντευξης της Ελλης Στάη στο People που κυκλοφορεί εκτάκτως, το Σάββατο 5 Ιανουαρίου, μαζί με το Έθνος της Κυριακής