ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Είναι έγκλημα να πάρεις συνέντευξη απ' τον αστρολόγο Λεφάκη;

Τον συνάδελφό του, Δημήτρη Ν. Μανιάτη, υπερασπίζεται στο fb o Xρήστος Ξανθάκης με αφορμή τις επικρίσεις που δέχτηκε στoν σοσιαλμιντιακό μικρόκοσμο, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ για τη συνέντευξή του με τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη. Συγκεκριμένα ο Χρ. Ξανθάκης έγραψε μεταξύ άλλων στο fb:
"Διαφωνώ πολλές φορές και διαφωνώ σφόδρα με τον συνάδελφο Δ. Μανιάτη, τόσο επί του πολιτικού όσο και επί του πολιτιστικού..

Αλλά σήμερα, αισθάνομαι την ανάγκη να τον υπερασπιστώ.
Διότι πήγε ο άνθρωπος κι έκανε μια δισέλιδη συνέντευξη στα "Νέα" με τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη και πέσανε διάφοροι να τον κατακρεουργήσουν.
Οτι είναι ασόβαρος, ρηχός, ελαφρύς, φλοέρας που λέμε και στο χωριό μου. Και ντροπή, ντροπή, ντροπή.
Καθότι στη μαμά Ελλάς πρέπει να είσαι σοβαροφανής. Αν είσαι σοβαροφανής και τη μεγαλύτερη μ@λακί@ να πεις, θα σε δικαιολογήσουν.
Αν, πάλι, επιχειρήσεις μια φορά έστω ή δύο ή πέντε, να κάνεις κάτι διασκεδαστικό ή χαριτωμένο, αμέσως σε βαφτίζουν ρηχό, ελαφρύ κλπ. κλπ. και ντροπή, οπωσδήποτε!
Είναι έγκλημα λοιπόν να πάρεις μια συνέντευξη απ' τον Λεφάκη, γιατί είναι έγκλημα το χαμόγελο και το έξω καρδιά στο δημοσιογραφικό λειτούργημα. Aντιθέτως, το να είσαι παπαγαλάκι του κάθε πολιτικού είναι τιμή για την τέταρτη εξουσία...
Res ipsa loquitur, που θα έλεγε κι ο Hunter Thompson".

- διαβάστε: