ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Πρωτοχρονιά στο Καλλιτεχνικό Καφενείο της ΕΡΤ

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της υποκριτικής, του τραγουδιού και της Τέχνης γενικότερα, υποδέχθηκαν το 1987 στο «Καλλιτεχνικό Καφενείο» της ΕΡΤ. Το Αρχείο της ΕΡΤ ψηφιοποίησε και παρουσιάζει στην ιστοσελίδα ert.gr/news/arxeio-afierwmata/ τη συγκεκριμένη εκπομπή, δίνοντάς μας μια μικρή γεύση από το εορταστικό κλίμα εκείνων των ημερών και θυμίζοντάς μας πρόσωπα και μελωδίες που..
άφησαν εποχή.
Ο Βασίλης Τσιβιλίκας, ο Μίμης Πλέσσας και ο Κώστας Φέρρης υποδέχονται το 1987 στο «Καλλιτεχνικό Καφενείο», μαζί με μια εκλεκτή παρέα καλλιτεχνών. Εκπρόσωποι από το χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, του τραγουδιού, του χορού, της λογοτεχνίας και των εικαστικών μοιράζονται τα σχέδια και τις φιλοδοξίες τους για την καινούργια χρονιά, που μόλις ξεκινά και δίνουν τις ευχές τους στους οικοδεσπότες και στο τηλεοπτικό κοινό.
Η παρέα αποτελείται από τους Αλέκο Αλεξανδράκη, Νόνικα Γαληνέα, Γιάννη Φέρτη, Ερρίκο Ανδρέου, Μαίρη Χρονοπούλου, Μάρω Κοντού, Έλσα Βεργή, Φάνη Χηνά, Κάτια Δανδουλάκη, Νόρα Βαλσάμη, Μιμή Ντενίση, Άννα Καλουτά, Σπεράντζα Βρανά, Δημήτρη Χριστοδούλου, Μαρία Κανδρεβιώτου, Άννα Αδριανού, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Ανδρέα Βουτσινά, Λάκη Λαζόπουλο, Νίκο Ξανθόπουλο, Χριστίνα Σύλβα, Ντίνο Ψαρέλη, Όλια Στεφανίδου, Αλέκο Σακελλάριο και Μάρθα Καραγιάννη.
Το μουσικό μέρος της βραδιάς αναλαμβάνουν οι Στράτος Διονυσίου, Φίλιππος Νικολάου, Δούκισσα, Γιώργος Γερολυμάτος και Άγγελος Διονυσίου.
Σε μουσικό πειρασμό μπαίνουν επίσης, ο Λάκης Λαζόπουλος, η Μαίρη Χρονοπούλου, ο Νίκος Ξανθόπουλος, η Άννα Καλουτά, η Ελπίδα και ο Κώστας Καράλης, τους οποίους συνοδεύει στο πιάνο ο Μίμης Πλέσσας.
Τηλεσκηνοθεσία: Νέστωρ Παβέλλας Δείτε το αφιέρωμα στη διεύθυνση ert.gr/arxeio-afierwmata/protochronia-stin-ert-me-kallitechniko-kafeneio