ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Τηλεοπτικές αντιπαραθέσεις για το σκάνδαλο Novartis

H πολιτική θύελλα και οι αντιπαραθέσεις για το σκάνδαλο Novartis, έρχονται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 στο «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στις 10 το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Αυτή την Κυριακή στο επίκεντρο της εκπομπής θα βρεθεί η υπόθεση Novartis, με μία μεγάλη αποκάλυψη και τους καλεσμένους..
να σχολιάζουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις της πολύκροτης υπόθεσης. Στο στούντιο της εκπομπής θα βρεθούν η δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου, ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης, ο δικηγόρος Θάνος Πλεύρης, ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Θέμης Σοφός και η πρώην αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Ιωάννα Καλαντζάκου.
 Επίσης το σκάνδαλο Novartis, η Συμφωνία των Πρεσπών και η επικύρωσή της από την Ελληνική Βουλή, καθώς και τα σενάρια για την επόμενη μέρα της κυβέρνησης, θα βρεθούν στο επίκεντρο της «Επόμενης Μέρας» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, τη Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 στις 11 το βράδυ στην ΕΡΤ1. Τη Δευτέρα καλεσμένοι στο στούντιο , είναι ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, το μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ Θοδωρής Χιώνης, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝ.ΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Το Ποτάμι Δημήτρης Τσιόδρας. Την Τρίτη, καλεσμένοι  στο στούντιο της ΕΡΤ1, είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας, ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης, ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θεόδωρος Τοσουνίδης, ο αντιπρόεδρος του κόμματος Το Ποτάμι Γιώργος Μαυρωτάς και ο πρώην υπουργός Νίκος Μπίστης.