ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Ο Ψαριανός, οι ταλιμπάν του Τσίπρα και τα ρεπό του Ζουράρι

Kαθοριστική για το μέλλον του Ποταμιού θα είναι η στάση που θα κρατήσει το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη στην ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Η απόφαση είναι μια δύσκολη άσκηση πολιτικής ισορροπίας, καθώς καλείται να συμβιβάσει τη θετική στάση απέναντι στη Συμφωνία με την αποδοκιμασία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και το αίτημα για εκλογές.
Σήμερα πάντως ο μεν..
Σπύρος Λυκούδης με μια διφορούμενη δήλωση χαρακτήρισε θετική τη συμφωνία  προσθέτοντας ότι δεν θα την καταψηφίσει (δείτε ΕΔΩ).
Από την άλλη πλευρά ο Γρηγόρης Ψαριανός μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών δήλωσε: «Η Συμφωνία των Πρεσπών περνάει και με 140 αλλά ο Τσίπρας και ο Βούτσης έχουνε πει ότι θέλουν 151, τους έχουνε. Δεν θα κάνω εγώ τα ρεπό του Ζουράρι. Το ΠΟΤΑΜΙ πρέπει εδώ να έχει μια κοινή στάση. Εγώ προσωπικά θα δεχόμουν το «παρών» επειδή συμφωνώ κατά 20% με τη Συμφωνία. Άντε να παω στο παρών, στην αποχή όχι γιατί διευκολύνει την κυβέρνηση πάλι, η κυβέρνηση όμως δεν χρειάζεται κανέναν να τη διευκολύνει έχει 151 ατομάκια που είναι ταλιμπάν, συριζοστηριχτές του Τσίπρα».