ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Τι κρύβει η απουσία του «θείου» από το ραδιόφωνο

Η απάντηση Τράγκα στις θεωρίες συνομωσίας

Φούντωσαν τα σενάρια και οι θεωρίες συνομωσίας για τον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα εξαιτίας της απουσίας του από το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και μάλιστα μια περίοδο που βρίθει πολιτικών εξελίξεων...
Ο ίδιος ο Γιώργος Τράγκας με μια ανάρτησή του στο fb απάντησε σε «κάποιους που έσπευσαν να τον ταυτίσουν λόγω ολιγοήμερης..
ραδιοφωνικής απουσίας, με τα πολιτικά γεγονότα στην Ελλάδα». Μάλιστα διευκρίνισε ότι κάνει χρήση ολιγοήμερης κανονικής άδειας και ότι θα βρίσκεται και πάλι στις... επάλξεις από τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου.
Βέβαια ακόμη και κατά την διάρκεια της άδειας του ο «θείος» Γ. Τράγκας παρακολουθουσε τις εξελίξεις, ευρισκόμενος «κάπου στη νότια Γαλλία», κι έκανε τις παρεμβάσεις του μέσω των σόσιαλ μίντια. Διαβάστε τι έγραψε στο Facebook :
«Επειδή διαβάζω καθημερινά και τα σχόλια σας, πρέπει να ομολογήσω ότι δεν μπορώ πλέον να εργάζομαι 365 μέρες το χρόνο και δεν γνωρίζω κανέναν «ημίθεο¨ ή Τιτάνα συνέλληνα, που να μπορεί να το κάνει χωρίς να πηγαίνει πού και πού για ρεκτιφιέ, δηλαδή να παίρνει άδεια. Επίσης ομολογώ ότι δεν αντέχω τις θεωρίες συνομωσίας που μου αποδίδουν ορισμένοι φίλοι ακροατές μου. απέδειξα στα χρόνια του Μνημονίου ποιές είναι οι πολιτικές θέσεις μου και πόσο μακριά είμαι απ΄όλη αυτή την πολιτική κόπρο του Αυγείου. Επομένως θερμή παράκληση κάποιοι μην κουράζεστε να με ταυτίσετε λόγω ολιγοήμερης ραδιοφωνικής απουσίας, με τα πολιτικά γεγονότα στην Ελλάδα. Άλλωστε Κυριακή κοντή γιορτή, με τη βοήθεια του Θεού, θα είμαι μαζί σας την ερχόμενη Δευτέρα το πρωί . Και μην ξεχάσετε να πάτε στο μεγάλο συλλαλητήριο της Κυριακής. Ο θείος ξελαρυγγιαζεται 300 μέρες το χρόνο στο ραδιόφωνο. Εσείς από την πλευρά σας αφιερώστε μία κυριακή και δώστε δυναμικό «παρών» στο Συλλαλητήριο για το Μακεδονικό.
Σας φιλώ»