ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Η ψήφος εμπιστοσύνης στην τηλεόραση

Η ψήφος εμπιστοσύνης στη Βουλή, τα πιθανά σενάρια και οι σχηματισμοί που θα προκύψουν μετά το διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, καθώς και ποιοι βουλευτές θα στηρίξουν την κυβέρνηση και γιατί, θα βρεθούν στο επίκεντρο της «Επόμενης Μέρας» με τον Πάνο Χαρίτο, την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1. Επίσης, στην εκπομπή θα υπάρχουν ζωντανές συνδέσεις με τους..
πρωταγωνιστές από την καρδιά των γεγονότων, καθώς και αναλύσεις για την επόμενη μέρα της ψηφοφορίας.
****
Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στις 22.00 η Φαίη Μαυραγάνη μαζί με ομάδα δημοσιογράφων και αναλυτών στο στούντιο του Open, μέσα από την έκτακτη πολιτική εκπομπή «Ψήφος Εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση: Η ‘μάχη’ στη Βουλή» θα καλύψουν λεπτό προς λεπτό τις τελευταίες κρίσιμες ώρες της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για την ανανέωση της εμπιστοσύνης της εθνικής αντιπροσωπείας προς την κυβέρνηση, διαδικασία που θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, μέχρι τις πρώτες ώρες της Πέμπτης. Την αρχισυνταξία της εκπομπής έχει η Μαρία Αχουλιά και τη σκηνοθεσία ο Νεκτάριος Δεληγιάννης.
***
Την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019, και ώρα 23:00, καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου στο στούντιο της ΕΡΤ1, είναι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου, το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής Χρήστος Πρωτόπαπας, ο Μάκης Παπαδόπουλος από το ΚΚΕ, η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, καθώς και ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης.