ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Σπ. Λυκούδης: Η συμφωνία των Πρεσπών είναι θετική

«H συμφωνία των Πρεσπών είναι θετική και εγώ δεν θα την καταψηφίσω». Αυτό δήλωσε σήμερα μιλώντας στους «Αταίριαστους» στον ΣΚΑΪ  ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης, προσθέτοντας ότι θα λειτουργήσει με βάση τη συνείδησή του. «Από την πρώτη στιγμή έχω πει ότι η συμφωνία είναι σε θετική κατεύθυνση και είμαι θετικά διακείμενος απέναντί της», είπε, υπογραμμίζοντας ότι έχει μεγάλη σημασία..
μέσα σε ποιο πολιτικό κλίμα αυτή θα έρθει στη Βουλή. Τόνισε ότι τον προβληματίζουν οι παρενέργειες γιατί πάνω στη συμφωνία παίζονται παιχνίδια πολιτικής επικυριαρχίας.
Δήλωσε επίσης ότι ο ίδιος είναι συνεργαζόμενος με το Ποτάμι και δεν θα του πει το Ποτάμι τι θα ψηφίσει γιατί δεν είναι μέλος του και γιατί το ίδιο ο Ποτάμι έχει πει ότι ο καθένας ψηφίζει με βάση την ατομική του κρίση.
Τα ίδια υποστήριξε ο Λυκούδης μιλώντας και στον ΑΝΤ1 και όπως ξεκαθάρισε(;) κρίνει μεν θετικά την Συμφωνία, αλλά δεν του αρέσουν τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται και θα τα λάβει υπόψη του για να αποφασίσει την στάση του.