ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Τσίπρας: Όσοι ρίχνουν κυβερνήσεις είναι αποστάτες κύριε Μητσοτάκη, όχι όσοι μένουν

Όσοι ρίχνουν κυβερνήσεις είναι αποστάτες, όχι όσοι μένουν. Αυτό είπε απευθυνόμενος στον Κυρ. Μητσοτάκη, ο Αλέξης Τσίπρας  κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση επί της προτάσεως για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση . Ο πρωθυπουργός ζήτησε καθαρές λύσεις και στάση ευθύνης από όλους τους βουλευτές ενώ χαρακτήρισε ως..
«την πιο κομβική στιγμή αυτής της διαδρομής» τις  εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015 σημειώνοντας ότι ήταν μια επιλογή πολιτικής ευθύνης.
Έκανε λόγο για μια δύσκολη τριετία με σκληρούς πολιτικούς αγώνες και δύσκολες αποφάσεις, ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση έχει μπροστά της συνταγματική θητεία 9 μηνών με πολύ σημαντικό έργο να ολοκληρώσει»
Κλιμακώνοντας την επίθεσή του προς την Νέα Δημοκρατία, αλλά και το Κίνημα Αλλαγής έκανε λόγο για « πολιτικούς αγύρτες, αναξιόπιστους, επικίνδυνους για το τόπο» γιατί «σήμερα παριστάνουν ότι διαφωνούν μόνο και μόνο για να σώσουν το κομματικό μαγαζί».