ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Μισό ρεπορτάζ...

Mε τους συναδέλφους του σε κάποια ενημερωτικά σάιτ τα έβαλε ο πολιτικός συντάκτης Δημήτρης Τερζής της Εφημερίδας των Συντακτών. Αφορμή το αποκλειστικό ρεπορτάζ της ΕφΣυν για την υποβολή παραίτησης της υφυπουργού προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα, η οποία δεν έγινε δεκτή.
Η ΕφΣυν δημοσίευσε και μια από τις απειλητικές φωτογραφίες με λιωμένα κεφάλια γυναικών που εστάλησαν στο γραφείο της υφυπουργού. Η Παπακώστα..
δήλωσε παραίτηση γιατί δεν επιθυμούσε να συγχέονται το όνομά της και η κοινοβουλευτική της παρουσία με θέματα «ανταλλαγής» όπως τα προτάσσει η αντιπολίτευση.
Ο Δ. Τερζής γράφει σχετικά στο fb:
Κάποια ενημερωτικά sites έχουν αυτή τη στιγμή πρώτο ή δεύτερο θέμα την παραίτηση που υπέβαλλε η Κατερίνα Παπακώστα και που δεν έγινε δεκτή. Ήταν μια αποκλειστική είδηση που δημοσιεύεται σήμερα στηνΕφημερίδα των Συντακτών.
Ξεπερνώ την αντιδεοντολογική συμπεριφορά των συναδέλφων που δεν κάνουν καμία αναφορά στην πηγή του ρεπορτάζ και μένω σε κάτι περισσότερο σοβαρό.
Πολλοί έσπευσαν να πουν ότι πρόκειται για μια παραίτηση-σικέ επειδή και καλά η κ. Παπακώστα απειλήθηκε τηλεφωνικά.
Στο σημερινή Εφ.Συν. δημοσιεύουμε μια από τις απειλητικές φωτογραφίες που έφτασαν στο γραφείο της κ. Παπακώστα. Μια φωτογραφία εξαιρετικά σκληρή. Αυτήν, οι συνάδελφοι δεν την δημοσίευσαν. Άρα το... ρεπορτάζ τους είναι μισό!