ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Ποιοι δημοσιογράφοι δίνουν σκονάκια στον Μητσοτάκη;

Ο Τσίπρας έριξε το γάντι για  debate σε ΕΡΤ, ΣΚΑΪ και όπου...

«Θέλω να ενημερώσω τους βουλευτές και την Βουλή ότι σήμερα επιδόθηκε επισήμως στην κυβέρνηση η ρηματική διακοίνωση με την οποία οι γείτονες μας ενημερώνουν για ολοκλήρωση διαδικασιών κύρωσης της Συμφωνίας». Aυτό είπε πριν λίγο..
ο πρωθυπουργος Αλέξης Τσίπρας κατά την δευτερολογία του στη συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και συνέχισε:
"Ακουσα τον Μητσοτάκη να μας κουνά δάχτυλο να μην το φέρουμε σε μια νύχτα.
Ένα χρόνο το συζητάμε όλοι έχουν γνώση και σας διαβεβαιώνω ότι θα σας δώσουμε όσο χρόνο θέλετε. Μονο για ατάκες είστε και επιφωνήματα. Ελάτε και εδώ στην Βουλή και σε τηλεοπτικό διάλογο να μας πείτε ποια είναι διάολε τα επιχείρηματα που έχετε. Γιατί αλλάξατε επιχειρήματα δεκαετιών για ψηφοθηρικούς λόγους;
Που θέλετε; Στην Δημόσια Τηλεόραση; Στον Σκαϊ να σπάσουμε και το εμπάργκο; Με δημοσιογράφους που σας δίνουν σκονάκια; Όπου θέλετε.
Εγώ έχω επιχειρήματα εσείς έχετε φωνές. Οπου θέλετε ακόμα και εδω.
Θέλετε σε 10 ημέρες και να συζητάμε 3 ημέρες. Ό,τι θέλετε. Εμείς έχουμε μια μόνο δύναμη. Την δύναμη των επιχειρημάτων μας. Εσείς την δύναμη του ψεύδους. Ε, ας τα συγκρίνουμε."