ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Τέλη Μαρτίου η ιντερνετική τηλεόραση Μαρινάκη

Μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα έχει εκπέμψει το ιντερνετικό κανάλι της Alter Ego, σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά». Ειναι γεγονός οτι το υπόγειο της Συγγρού όπου στεγάζονται οι εφημερίδες «Βήμα» και «Νέα» έχει μετατραπεί σε στούντιο τηλεόρασης και οι εργασίες απο τα στελέχη που έχουν αναλάβει το project είναι εντατικές.
***
Βεβαίως παράλληλα το ενδιαφέρον και η προσοχή των συνεργατών..
του Βαγγέλη Μαρινάκη, οπως αναφέρει το enimerosi24, ειναι στραμμένα στην προετοιμασία για τη διεκδίκηση της τηλεοπτικής άδειας που εχει αιτηθεί η εταιρία Alter Ego, αναμένοντας το επόμενο διάστημα την προκήρυξη των δυο αδειών απο το ΕΣΡ που έχουν μείνει αδιάθετες.
***
Συνέντευξη εφ'όλης της ύλης θα δώσει απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου στις 19:30 ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης απαντά για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και πιο συγκεκριμένα για τη Συμφωνία των Πρεσπών, τον Πάνο Καμμένο, την ψήφο εμπιστοσύνης και τα σενάρια των πρόωρων εκλογών.
***
Την ίδια περίπου ώρα, στις 19.55, στο δελτίο ειδήσεων του Star, καλεσμένος της Μάρας Ζαχαρέα θα είναι ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Η συγκεκριμένη συνέντευξη έχει αναβληθεί δύο φορές λόγω των εξελίξεων. Αρχικά είχε προγραμματιστεί για την περασμένη Τετάρτη και στη συνέχεια για την περασμένη Παρασκευή.