ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Συνελήφθη ο Αριστείδης Φλώρος

ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ο επιχειρηματίας Αριστείδης Φλώρος, μετά την ακύρωση του βουλεύματος αποφυλάκισής του, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, από το συμβούλιο Εφετών Ευβοίας.
Αναλυτικότερα, το Συμβούλιο έκανε δεκτή την έφεση που άσκησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας, Λάμπρος Σοφούλης, κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης του επιχειρηματία Άρη Φλώρου. Με το διατακτικό του βουλεύματος που εξέδωσε το
δικαστικό συμβούλιο, ακυρώνεται το βούλευμα αποφυλάκισης και διατάσσεται η σύλληψή του 39χρονου επιχειρηματία.
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας διαβίβασε το διατακτικό στη ΓΑΔΑ και η προσαγωγή του Αρ. Φλώρου μετατράπηκε σε σύλληψη, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την αστυνομία. Έτσι ο 39χρονος επιχειρηματίας θα επιστρέψει στις φυλακές, καθώς έχει καταδικαστεί για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης των εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Energa - Hellas Power, σε κάθειρξη 21 ετών.
Σημειώνεται ότι ο Αρ. Φλώρος είχε εντοπιστεί στη Βούλα το βράδυ της Παρασκευής και είχε προσαχθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Τι προηγήθηκε

Την Παρασκευή, η γιατρός που φέρεται να έχει υπογράψει τη γνωμάτευση με βάση την οποία είχε αποφυλακιστεί ο επιχειρηματίας, είχε κάνει λόγο για πλαστογράφηση της υπογραφής της.
Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, ο εισαγγελέας Εφετών Ευβοίας έχει ασκήσει έφεση κατά του βουλεύματος με το οποίο αποφυλακίστηκε ο Άρ. Φλώρος. Νωρίτερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαρ. Βουρλιώτης, με παραγγελία του προς τον διευθύνοντα την Εισαγγελία Εφετών Ευβοίας, Λάμπρο Σοφουλάκη, είχε ζητήσει να μελετήσει το ενδεχόμενο άσκησης έφεσης κατά του βουλεύματος, το οποίο χαρακτήρισε «κάθε άλλο πάρα εμπεριστατωμένο και πειστικό».
Υπενθυμίζεται, πως πριν από λίγες μέρες ο επικεφαλής της εισαγγελίας Ευβοίας είχε ζητήσει όλα τα στοιχεία της υφ' όρων απόλυσης Φλώρου για να μελετήσει το ενδεχόμενο έφεσης, και είχε παραλάβει τον φάκελο αμέσως από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, Δημ. Προκοπίου, ο οποίος ήταν ο πρώτος που διέταξε έρευνα για την αποφυλάκιση Φλώρου.


- από το efsyn.gr