ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Νίκο Χατζηνικολάου, ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη

O Real Fm 97,8 ποντάροντας στη δυναμική ενίσχυση του νέου του προγράμματος, καλωσορίζει στο δυναμικό του σταθμού τον γνωστό και έμπειρο δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό Δημήτρη Γιαγτζόγλου.
Aυτό αναφέρει ανακοίνωση του σταθμού με τον ίδιο τον Δ. Γιαγτζόγλου να γράφει στην σελίδα του στο fb:
"Ενας κύκλος τεσσάρων χρόνων έκλεισε. Στιγμές όμορφες. Άλλες όχι και τόσο. Όπως είναι ένας γάμος..
μια σχέση. Με τα πάνω και τα κάτω τους. Είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που κρατάω πάντα μια γλυκιά ανάμνηση. Αφήνω πίσω ένα κομμάτι του καλύτερου μου εαυτού.Ξέρετε κάτι. Το πιο συγκινητικό τηλεφώνημα το έλαβα από την καθαρίστρια που κάθε πρωί στις 5 με χαιρετούσε έξω από το στούντιο με εκείνο το όμορφο αληθινό χαμόγελό της. Αναστασία μου θα μου λείψεις κι εμένα.
Ευχαριστώ την Διοίκηση των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ για την συνεργασία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους μου από όλους τους τομείς. Τώρα πια για παρέα μου δεν θα έχω το λιμάνι από το παράθυρο. Βρήκα νέα παρέα. Ένα υπέροχο πεύκο έξω από το στούντιο. Αλλάζει χρώματα ανάλογα με το φως. Καταλαβαίνεις ποτέ φυσάει πότε όχι.
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την υποδοχή όλους τους συναδέλφους στον Realfm97.8 . Βρήκα πολλούς φίλους από τα πολύ παλιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πολυλογά Giorgos Psaltis !!! Τους λόγους τους ξέρω εγώ και αυτό αρκεί.
Ευχαριστώ πολύ Νίκο Χατζηνικολάου για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία. Να έχουμε μια όμορφη χρονιά. Πολλές χρονιές ομορφότερες. Θα ΖΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ στο αληθινό ραδιόφωνο κάθε Σαββατοκύριακο πρωί 06.00 - 09.00!!!"