ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Mε... παραίτησε ο Κοντομηνάς!

Ψευδής η ανακοίνωση του Alpha λέει η Διευθύντρια Προγράμματος Ιζαμπέλα Σασλόγλου

Τον Απρίλιο του 2017 η ΕΡΤ μας πληροφορούσε για την αποχώρηση της Γενικής Διευθύντριας Προγράμματος Ιζαμπέλας Σασλόγλου, που προέρχόταν από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. H Σασλόγλου μετά την αποχώρησή της από την ΕΡΤ επέστρεψε..
στο κανάλι του Δ. Κοντομηνά.
Τώρα με μια ανακοίνωσή του το  κανάλι της Κάτζας γνωστοποιεί πως η Ιζαμπέλα Σασλόγλου παραιτήθηκε από τη θέση της Διευθύντριας Προγράμματος:
«Η κυρία Ιζαμπέλα Σασλόγλου υπέβαλε σήμερα την παραίτησή της από τη θέση της Διευθύντριας Προγράμματος, για προσωπικούς λόγους. Ο Alpha την ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία και της εύχεται καλή επιτυχία στην επαγγελματική της πορεία».
H ίδια όμως η Σασλόγλου αναφέρει πως δεν πρόκειται για παραίτηση αλλά για απόλυση.
«Δεν πρόκειται για παραίτηση, αλλά για απόλυση. Ένας επαγγελματίας στην αρχή της σεζόν δεν παραιτείται, απλά είχαμε κάποιες διαφωνίες με τον κ. Κοντομηνά όσον αφορά τη φιλοσοφία σε κάποιες ζώνες του προγράμματος και έκρινε σωστό να με παραιτήσει. Η ανακοίνωση του Alpha είναι ψευδής. Ποτέ δεν παραιτήθηκα, απλά απολύθηκα και έχω συμβόλαιο μέχρι το Μάιο. Εγώ δουλεύω κανονικά» ανέφερε στο newpost και στην Ντέπυ Γκολεμά, η Ιζαμπέλα Σασλόγλου.