ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Oι άκαπνοι συμβουλάτορες του Κυριάκου

...και ο οργισμένος Μαρκογιαννάκης των Χανίων

«Η απόφαση του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη να με θέσει εκτός συνδυασμού της Ν.Δ. στα Χανιά κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές με γεμίζει πικρία αλλά και με εξοργίζει» αναφέρει ο πρώην υπουργός..
Χρήστος Μαρκογιαννάκης σε ανοιχτή επιστολή προς τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες για τον αποκλεισμό του από το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στα Χανιά, στις επόμενες εθνικές εκλογές.
Ο Χρ. Μαρκογιαννάκης κάνει λόγο για  προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά στο πρόσωπό του και κάνει λόγο για σκοπιμότητες της απόφασης Μητσοτάκη (θα ενημερώσει σχετικά, λέει, με κάθε λεπτομέρεια). «Είμαι βέβαιος, ότι τότε ο καθένας από εσάς, το μόνο που θα σκεφθεί θα είναι η λέξη ντροπή» αναφέρει ο πρώην υπουργός στην επιστολή του καταλήγοντας:
Πιστεύω ότι δεν έχω δικαίωμα να το βάλω στα πόδια. Να εγκαταλείψω το νομό μου και όλους εσάς. Μακάρι οι άκαπνοι συμβουλάτορες του Προέδρου της Ν.Δ. να λειτουργήσουν όπως σκέφτομαι και συμπεριφέρομαι εγώ ακόμα και τώρα παρά την πικρία μου».