ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Βουλευτής, καλόγερος, κιθαρίστας ή ντράμερ;

Δ. Καμπουράκης: Αφήστε με ήσυχο να κάνω τη δουλειά μου

Την υποψηφιότητά του στα Χανιά, στο δείπνο που παρέθεσαν στο αρχοντικό τους στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα, ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης και όλοι οι προσκεκλημένοι (70 τον αριθμό) του ευχήθηκαν «καλή επιτυχία»..
-μαζί και η Ντόρα Μπακογιάννη (δείτε ΕΔΩ).
Τα παραπάνω έγραψε ο Βηματοδότης περί υποψηφιότητας Καμπουράκη με τη ΝΔ στα Χανιά και ο δημοσιογράφος απάντησε με έντονο ύφος μέσω των social media:
Συγνώμη, προκηρύχθηκαν εκλογές και δεν το ‘μαθα; Διότι βλέπω πάλι να βοά το διαδίκτυο ότι θα ‘μαι υποψήφιος με τη ΝΔ στα Χανιά. Παρακαλώ τους συναδέλφους να μ’ αφήσουν ήσυχο να κάνω τη δουλειά μου. Όταν και αν αποφασίσω να είμαι υποψήφιος για βουλευτής, για καλόγερος, για κιθαρίστας ή ντράμερ, θα το μάθουν από μένα. Ως τότε, παρακαλώ να μην γράφουν ανακρίβειες και να με παίρνουν τηλέφωνο πριν προχωρήσουν σε αναρτήσεις που με αφορούν. Η πιάτσα ξέρει τον αριθμό του τηλεφώνου μου και απαντώ πάντα.