ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Ουτε πρωτοετής φοιτητής της δημοσιογραφίας...

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και δημοσιογράφος Μαρία Σπυράκη δεν μπήκε καν στον κόπο να διασταυρώσει την πληροφορία - κάτι που μαθαίνουν οι πρωτοετείς φοιτητές της δημοσιογραφίας-. σχετικά με την παρουσία των ΜΑΤ στη Λέσβο. Αυτό αναφέρουν πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που κατηγορούν την Μαρία Σπυράκη για διασπορά ψευδούς είδησης  με αφορμή τη..
δήλωσή της και την «πληροφορία» ότι «ο κ. Τσίπρας, στο ταξίδι του στη Λέσβο, και συγκεκριμένα στη Μυτιλήνη, θα συνοδεύεται από 17 διμοιρίες ΜΑΤ».
Απαντώντας στη συγκεκριμένη δήλωση ανέφεραν συγκεκριμένα ότι στη Λέσβο σήμερα υπάρχουν διαθέσιμες οι παρακάτω δυνάμεις:
– Δύο διμοιρίες διατίθενται σε μόνιμη βάση για το προσφυγικό/μεταναστευτικό
– Τρεις μετέβησαν στις 2 Μαΐου, εκ των οποίων οι δύο για αντικατάσταση των διμοιριών για το προσφυγικό/μεταναστευτικό.
– Δύο μετέβησαν στις 27 Απριλίου έπειτα από τα πρόσφατα επεισόδια.
– Στο νησί είναι διαθέσιμες και δύο διμοιρίες υποστήριξης από τοπικές δυνάμεις και αποσπασμένο προσωπικό για το προσφυγικό/μεταναστευτικό.
Καταλήγοντας οι πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τόνισαν: «Η κυρία Σπυράκη, ως εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας διέσπειρε ψευδή είδηση, αφού δεν μπήκε καν στον κόπο να προβεί σε διασταύρωση της πληροφορίας, κάτι που μαθαίνουν οι πρωτοετείς φοιτητές της δημοσιογραφίας».