ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Γάτες...

Nέα γάτα των Ιμαλαίων, μετά από αυτή του Σταύρου Ψυχάρη, μας προέκυψε μέσα από τον ανοιχτό πλέον πόλεμο (δείτε ΕΔΩ) ανάμεσα στην κυβερνηση και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Στη δήλωση του μεγαλεπιχειρηματία που επιτίθεται ευθέως (και) στον Τσίπρα δίνεται έμφαση από τα Μέσα που ελέγχει, στο ότι ο Μαρινάκης έχει βοηθήσει την κυβέρνηση και στο πλαίσιο..
αυτό έχει συναντηθεί με τον πρωθυπουργό πολλές φορές στο Μέγαρο Μαξίμου.
Την ίδια ώρα -και προς την κατεύθυνση αυτή- ο βασικός σύμβουλος στρατηγικής του Κυριάκου Μητσοτάκη, Τάκης Θεοδωρικάκος εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. 
«Πώς είναι δυνατόν η κυβέρνηση Τσίπρα να συναλλάσσεται με επιχειρηματίες και τώρα να επιτίθεται με σφοδρότητα εναντίον του Μαρινάκη», διερωτήθηκε ο Θεοδωρικάκος προσθέτοντας: «Πώς είναι δυνατόν να εξαπολύει τέτοια επίθεση εναντίον του, ενώ πριν από λίγο καιρό συναντιόταν μαζί του ο ίδιος ο πρωθυπουργός στο Μαξίμου».
Εντάξει, το καταλάβαμε όλοι...

ΥΓ Η Ν.Δ. αναφερόμενη στο θέμα Μαρινάκη, ζήτησε από τον πρωθυπουργό  να ενημερώσει τους πολίτες πόσες φορές έχουν συναντηθεί και τι ακριβώς συζήτησαν. Επίσης, κάλεσαν τον Β. Μαρινάκη να τοποθετηθεί για το ποια βοήθεια έχει προσφέρει στην κυβέρνηση. «Σημασία δεν έχει εάν ο Πρωθυπουργός συναντά επιχειρηματίες κατόπιν αιτήματός τους, αλλά εάν αποδέχεται να τους ευνοήσει για να έχει την υποστήριξη των Μέσων τους», απάντησε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.