ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Χτίζεται το νέο Ραδιόφωνο 24/7

Σεραφείμ Κοτρώτσος και Μπάμπης Παπαδάκης είναι οι δύο νέες είσοδοι στο πρόγραμμα του Ραδιοφώνου 24/7, μαζί με κάποιες ανακατατάξεις. Το «χτίσιμο» ενός αμιγώς ενημερωτικού προγράμματος από τον Βασίλη Σκουρή στο Ραδιόφωνο 24/7 88.6 συνεχίζεται. Οι μουσικές εκπομπές που σταμάτησαν πριν μια εβδομάδα αντικαταστάθηκαν από δημοσιογραφικές, με.. νέα πρόσωπα και «μεταγραφές» εκ των έσω, σε ένα πρόγραμμα που θα πάει μέχρι το καλοκαίρι.
Ο Σεραφείμ Κοτρώτσος (ex Παραπολιτικά 90.1) συνεργάζεται ξανά με τον νέο διευθυντή του σταθμού και αναλαμβάνει το απογευματινό 6 με 8, ενώ το πρωινό 10 με 12 τα Σαβατοκύριακα αναλαμβάνει ο Μπάμπης Παπαδάκης. Αναβαθμίζεται ο Βασίλης Κουφόπουλος, μετακομίζοντας στο πρωινό 6 με 8 μαζί με μια ακόμα εβδομαδιαία εκπομπή για τα media.
Επιπλέον, δύο νέα ραδιοφωνικά δίδυμα προστίθενται στο πρόγραμμα. Εκείνο του Γιώργου Βούλγαρη και του Κώστα Σαρρηκώστα και του Μένιου Σακελλαρόπουλου με τη Νίκη Μπάκουλη, 8 με 10 και 10 με 12 το βράδυ αντίστοιχα. Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης πηγαίνει στο απογευματινό 4 με 6 περιμένοντας από την άλλη εβδομάδα κι αυτός έναν stand up comedian δίπλα του, ενώ το μαγκαζίνο με τη Γιώτα Μιχαλοπούλου γίνεται δίωρο.
Από το επόμενο Σαββατοκύριακο ο ίδιος ο Βασίλης Σκουρής θα ξεκινήσει συνεντεύξεις (μία το Σάββατο και μία την Κυριακή) σε πιο χαλαρό ρυθμό και με πρόσωπα (και) εκτός πολιτικής.
- πηγή: e-tetradio (δείτε και το πρόγραμμα ΕΔΩ)