ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Σκέψεις να κινηθούν νομικά εναντίον του Καρτερού...

…εξετάζουν οι δημοσιογράφοι σε «Βήμα» και «Νέα»

Το ενδεχόμενο να αντιδράσουν νομικά εξετάζουν οι εργαζόμενοι και τα στελέχη της Alter Ego στις εφημερίδες «Το Βήμα» και «Τα Νέα», εναντίον του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Θανάση Καρτερού. Αφορμή το τελευταίο του άρθρο στο Facebook με τίτλο «Με ποιον;» (EΔΩ)
Το απόσπασμα που φέρεται να..
ενόχλησε και κυριως προσέβαλε τους εργαζόμενους ήταν η επανάληψη της φράσης περί «σκουπιδότοπου» που είχε αναφέρει και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, καθώς και το απόσπασμα που κάνει λόγο για: «Συστοιχία χημικού και βιολογικού πολέμου. Πυροβολαρχία θανάτου –της δημοσιογραφίας, της αλήθειας, της προσωπικότητας αθώων, της ενημέρωσης του πολίτη. Ούτε στην Κατοχή τέτοιο έρεβος. Και οι νεκρές ψυχές εκεί μέσα, που υπογράφουν ανοησίες για σκουπίδια που τραγουδάνε ακόμα, όντως τραγουδάνε. Μόνο που αφού ξελαρυγγιάστηκαν τραγουδώντας για τον Ψυχάρη, τώρα σιωπούν μπροστά στους πλειστηριασμούς των περιουσιακών του στοιχείων, και αφιερώνουν τα άσματά τους στον αθώο, ανιδιοτελή, αγωνιστή, και διωκόμενο Μαρινάκη».
Προς το παρόν πρόκειται για πρόταση που έπεσε στο τραπέζι ως έναν τρόπο αντίδρασης στις προσβλητικές εκφράσεις που περιέχει το κείμενο που υπογράφει ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, και δεν αφορούν στον ιδιοκτήτη, αλλά στους εργαζόμενους δημοσιογράφους.
- από το enimerosi24