ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Ο Καρτερός και το «αριστερό εξτρέμ» του Μαρινάκη

«Αποφάσισε να ξαναχτυπήσει ο Θανάσης Καρτερός. Ο παλαίμαχος κομμουνιστής και νυν διευθυντής του γραφείου Τύπου του Τσίπρα και συντάκτης της γνωστής ακολουθίας από non paper και ανακοινώσεις, μας λέει ότι για όλα όσα πάνε στραβά στον τόπο από τα μνημόνια μέχρι τα υπερχειλισμένα φρεάτια φταίει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Όταν επισκεπτόταν ο Θανάσης Καρτερός τον Μαρινάκη, γιατί δεν.. του τα έλεγε όλα αυτά κατά πρόσωπο; Ή μήπως τότε προείχε η προσπάθεια της κυβέρνησης να αναζητήσει γέφυρες σε επιχειρηματίες;»
Αυτά γράφει μεταξύ πολλών άλλων στο Το10.gr το «αριστερό εξτρέμ» δημοσιογράφος Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος (του Unfollow) που εσχάτως έχει τοποθετηθεί επικεφαλής των περισσότερων ηλεκτρονικών Μέσων του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο Λ. Χαραλαμπόπουλος αναφέρεται και στις εφημερίδες του ΔΟΛ κάνοντας αντιδιαστολή ανάμεσα σε Σαββίδη και Μαρινάκη:
"Βρίζει ο Καρτερός τον ΔΟΛ και τους δημοσιογράφους του, παραβλέποντας ότι ο Μαρινάκης αγόρασε τίτλους εφημερίδων και παρότι δεν είχε υποχρέωση να το κάνει, ουσιαστικά κράτησε το προσωπικό που ήταν εκεί και δεν άλλαξε τη γραμμή, εξασφαλίζοντας θέσεις εργασίας και την ταυτότητα και φυσιογνωμία ιστορικών εφημερίδων που δεν ήταν ποτέ ΣΥΡΙΖΑ.
Εάν είχε πάρει αυτούς τους τίτλους ο Σαββίδης, που δεν ήταν καν διατεθειμένος, όπως αποδείχτηκε, να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη, θα είχε γίνει το ίδιο; ‘Η μήπως θα γίνονταν μαζικές εκκαθαρίσεις όσων θεωρούνταν ότι ήταν υπερβολικά με το προηγούμενο καθεστώς, σαν τις περιοδικές εκκαθαρίσεις στελεχών που γίνονταν στις «Λαϊκές Δημοκρατίες», που καμιά φορά νοσταλγεί ο Καρτερός;"