ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Περούκες...

«Ας κάνει μια προσπάθεια η ΝΔ να μη γελοιοποιείται». Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε στη ΝΔ το υπουργείο Τηλεπικοινωνιών με αφορμή ανακοίνωση που εξέδωσε η τομεάρχης Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.
«Η σπουδή της ΝΔ να υιοθετήσει τους ισχυρισμούς όσων επέλεξαν να φορούν περούκα και να..
ακολουθούν τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά και τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, στη Νέα Υόρκη το Σεπτέμβριο του 2016, την εκθέτει.  Τις ανοησίες περί αποχαρακτηρισμένων εγγράφων του State Department να τις τσεκάρει πρώτα γιατί θα εκτεθεί.  Ας κάνει μια προσπάθεια η ΝΔ να μη γελοιοποιείται», σημείωσε το υπουργείο.
Νωρίτερα χθες η τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, είχε δηλώσει: «Τι έχει να μας πει ο υπουργός ψηφιακής ανεπάρκειας,  κ. Παππάς σχετικά με δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία το αμερικανικό State Department διαψεύδει την είδηση της σύλληψης για πλαστογραφία και ψευδή δήλωση ταυτότητας των δημοσιογράφων κ.κ. Δημάδη και Σουλτογιάννη έξω από το ξενοδοχείο του στη Νέα Υόρκη, όπως αυτή μεταδόθηκε από το ΑΠΕ το Σεπτέμβριο του 2016; Fake news, τώρα και  με τη βούλα του State Department, κ. Παππά;».