ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ποιόν θα στείλει στον Κορυδαλλό ο Κώστας Χαρδαβέλας;


Αναμενόμενη ήταν η έντονη αντίδραση του δημοσιογράφου Κώστα Χαρδαβέλα για κείμενο που αναρτήθηκε σε μεγάλο ειδησεογραφικό σάιτ υπό τον τίτλο «Και το newsbomb.gr του Χαρδαβέλλα στο κόλπο διαφήμισης του Τσοχατζόπουλου!».
Το κείμενο αναφερόταν στην γνωστή επιστολή του δημοσιογράφου «Νίκου» προς τον «αγαπητό Ακη» με την οποία του ζητούσε 270.000 για να τον «καθαρίσει» επικοινωνιακά. Ο Κ. Χαρδαβέλας σε σημείωμα του στο newsbomb.gr αναφέρει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη καταθέτοντας και μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση. Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο του Κ. Χαρδαβέλα:

Ποιον θα στείλω στον Κορυδαλλό
Φρόντισα σε όλη μου τη ζωή και σε όλη μου τη δημοσιογραφική καριέρα να μην επιτρέψω σε κανένα ούτε υπαινιγμό να κάνει για την αξιοπρέπεια μου και την καθαρότητα μου σαν επαγγελματία. Όσοι με παρακολουθούν στα ΜΜΕ κοντά στα 40 χρόνια τώρα, ξέρετε ότι ποτέ δεν υπήρξε ούτε σκιά για μένα σε ότι αφορά την -χωρίς δεσμεύσεις, αιχμαλωσίες ή ξεπούλημα-δημοσιογραφική μου δουλειά.
Αλλά πάντοτε υπάρχουν οι αλήτες και τα σκουλήκια σε αυτήν ζωή που σέρνονται στο χώμα και ζουν στο σκοτάδι. Και ένας από αυτούς τους αλήτες ανάρτησε σε ένα μεγάλο μπλογκ ένα ανώνυμο κείμενο που λέει ότι..
«το newsbomb του Χαρδαβέλλα στο κόλπο διαφήμισης του Τσοχατζόπουλου».
Αναφέρεται σε έναν Νίκο που θα πλήρωνε ο Τσοχατζόπουλος για να τον ξεπλύνουν διάφορα μπλογκς μέσα στο οποίο τοποθετούσε και το newsbοmb.
Και κατέληγε «όταν πιάσουν τον Νίκο αλίμονο σου Χαρδαβέλλα» τονίζοντας «ότι δεν πρόλαβα να πληρωθώ πλήρως». Η απάντηση μου είναι άμεση και συντριπτική.
Πρώτον, στις 6 το απόγευμα της 26ης Μαΐου ήμουν στη Διεύθυνση Δίωξης της Γενικής Ασφάλειας Αθηνών όπου τους κατέθεσα όλα τα στοιχεία (γιατί έχω ήδη στα χέρια όλα τα στοιχεία) για να τον συλλάβουν και να τον καθίσουν στο σκαμνί του κατηγορημένου για συκοφαντική δυσφήμιση.
Δεύτερον, τη Δευτέρα το πρωί σε συνεννόηση με τη νομική υπηρεσία του newsbοmb.gr, καταθέτω μήνυση στην Εισαγγελία Αθηνών κατά του άθλιου συκοφάντη τον οποίο βεβαιώνω ότι έχω τα πλήρη στοιχεία του μετά από συντονισμένες ενέργειες των τελευταίων ωρών.
Αυτά για την ώρα. Τα υπόλοιπα στην εισαγγελία γιατί σε αυτήν τη πολιτική κόλαση που ζούμε τις τελευταίες ημέρες δεν θα επιτρέψω σε κανένα να πετάξει λάσπη στο πρόσωπο μου.