ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Στιγματισμένος και στο περιθώριο(;) ο Γ. Παπαχρήστος

Είδα τη νέα στήλη στην σελίδα 10 της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ και αμέσως αναρωτήθηκα ποιος ο λόγος ύπαρξής της. Προσπάθησα να την διαβάσω και δεν τα κατάφερα… Ομολογώ ότι «Το Στίγμα» με κούρασε, έστω κι αν αυτός που το υπογράφει είναι ο έμπειρος στο πολιτικό (και στο παραπολιτικό) ρεπορτάζ, Γιώργος Παπαχρήστος. Κι αυτό διότι πιστεύω ότι δεν «χωράει» άλλη μία στήλη αυτού του είδους στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.
Εκτός κι αν η διεύθυνση του 4ου ορόφου πιστεύει πως ο «Μικροπολιτικός» δεν μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει στην αποστολή του και χρησιμοποιεί τον Παπαχρήστο για να καλύψει το «κενό» που άφησε ο Δ. Μητρόπουλος.
Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο, οι επικεφαλής των ΝΕΩΝ να προορίζουν τον Παπαχρήστο ως κύριο αρθρογράφο της εφημερίδας  και να έχουν σκοπό εν καιρώ να μεταφέρουν την στήλη του σε άλλη, πιο προβεβλημένη, σελίδα.
Κάποιοι λένε ότι στα ΝΕΑ έδωσαν στον Παπαχρήστο μια ολόκληρη σελίδα για να του..
χρυσώσουν το χάπι καθώς μετά την εκλογή Βενιζέλου στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ, ο πεπειραμένος δημοσιογράφος μπήκε στο περιθώριο του ρεπορτάζ το οποίο κάλυπτε με επιτυχία επί πολλά-πολλά χρόνια…
Αναγνώστης – εφημεριδοφάγος

-από το enimerosi24