ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Δεσμεύονται τίτλος και περιουσία της «Ελευθεροτυπίας»


Τη δέσμευση των τίτλων «Ελευθεροτυπία» και «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», καθώς και την ακίνητη περιουσία της «Χ.Κ Τεγόπουλος» μέχρι του ποσού του 1,5 εκατ. ευρώ, αποφάσισε με προσωρινή του διαταγή το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας.
Το δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση που κατέθεσαν χθες εννέα δημοσιογράφοι που έχουν αποχωρήσει από την εφημερίδα και στους οποίους η «Χ.Κ Τεγόπουλος» χρωστά αποζημιώσεις και δεδουλευμένα πολλών μηνών.
Η κύρια αίτηση που κατέθεσαν οι εννέα εργαζόμενοι δια του πληρεξουσίου δικηγόρου Θ. Βαρλάμη, προσδιορίστηκε να συζητηθεί στις 31 Ιουλίου.
Να σημειωθεί ότι μέχρι τότε, η «Χ.Κ  Τεγόπουλος» απαγορεύεται να προβεί σε οποιαδήποτε νομική μεταβολή της κινητής και ακίνητης περιουσίας της.

Ποιοι αποτελούν τη νέα συντακτική επιτροπή
Εξελέγη η συντακτική επιτροπή που θα συντονίσει την έκδοση του απεργιακού φύλλου της Ελευθεροτυπίας, βάσει της σχετικής απόφασης της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων της επιχείρησης. Tη νέα συντακτική επιτροπή αποτελούν:..

Τριάντης Γιάννης: 90 ψήφοι
Δεληπέτρος Βαγγέλης: 73 ψήφοι
Ζέρβας Χρήστος: 71 ψήφοι
Τζεδάκης Γιώργος: 67 ψήφοι
Μέγας Χρήστος: 47 ψήφοι

Έλαβαν ακόμα:

Μαρνέλλος Γιώργος: 45 ψήφους
Πολυχρονιάδης Μπάμπης: 36 ψήφους
Υφαντής Παναγιώτης: 31 ψήφους
Σωτήρχου Ιωάννα: 24 ψήφους
Σχοινάς Ορέστης: 23 ψήφους

Ψήφισαν: 121 συντάκτες
Άκυρα/λευκά: 0
Σήμερα, Πέμπτη, στη 1.00 μ.μ. όλοι οι συντάκτες της Ελευθεροτυπίας, της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας και του enet.gr καλούνται σε συγκέντρωση στο κτίριο της εφημερίδας προκειμένου να οργανωθεί η έκδοση του απεργιακού φύλλου.