ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

«Γιατί δισέγγονε;»


Η δουλοπρέπεια της ΝΔ, ο Αντώνης Σαμαράς και η Πηνελόπη Δέλτα

Εντονες ήταν οι αντιδράσεις –κυρίως- στο διαδίκτυο που γέμισε από αρνητικά σχόλια για το απαράδεκτο προεκλογικό σποτ της ΝΔ που χρησιμοποιεί την παιδική αθωότητα για την ανατριχιαστική προπαγάνδα της.
Το τρομολαγνικό σποτ της ΝΔ αποκαλύπτει το μέγεθος της δουλοπρέπειάς της και δείχνει ξεκάθαρα το πώς εννοεί η ΝΔ την Παιδεία, τους δασκάλους, την διαπαιδαγώγηση των παιδιών από αυτούς αλλά και για το πώς βλέπει τη νέα γενιά: μελλοντικούς ραγιάδες, που μελαγχολούν επειδή δεν ανήκουν σε μια νομισματική ένωση και ότι δεν μπορούν να ευημερήσουν παρά μόνο μέσα σε έναν υπερεθνικό οργανισμό.
«Το μόνο που έχω να πω στον Αντώνη Σαμαρά για αυτό το έκτρωμα, είναι το εξής: Τι θα έλεγε η προ γιαγιά σου Πηνελόπη Δέλτα αν έβλεπε αυτό το βίντεο Αντώνη;» έγραψε ο..Πολύφημος στο μπλόγκ του.
 Κάποιοι άλλοι είπαν ότι οι (άρρωστοι) εγκέφαλοι της ΝΔ χρησιμοποιώντας καταστροφική συνθηματολογία και σκηνοθετώντας μια απαράδεκτη και εξωφρενική εικόνα ερεθίζουν το θυμικό του τηλεθεατή, προσβάλλοντας παράλληλα την οικογενειακή ειρήνη και συνοχή. Μάλιστα επεσήμαναν ότι η μαύρη διαφήμιση της ΝΔ εμπεριέχει στοιχεία ποινικά κολάσιμης πράξης. Διότι εκτός του γεγονότος ότι διασπείρει ψευδείς ειδήσεις, βιάζει τηλεοπτικά παιδικές ψυχές...

-Διαβάστε: Κύριε, ο μπαμπάς μου αυτοκτόνησε με το ευρώ. Γιατί κύριε, γιατί;